onsdag den 19. marts 2008

Konfirmationsalbum

I går lavede jeg lidt scrap med en veninde. Hun har en søn som skal konfirmeres i år og ville gerne lave et album. For laaaang tid siden startede hun på et 30x30 - fik lavet 1 side, men kom så aldrig videre. Så hun var ved at gi op indtil jeg foreslog at skrue lidt ned for ambitionerne og så lave album i 15x15 i stedet. Så det gik vi igang med i går. Og der blev lavet 5 sider allerede i går. Herunder er de to sider jeg jeg bidragede med. Jeg vimsede nemlig også rundt og kiggede på bryllups links og brudekjoler og havde travlt med at vise alle mine nye scrapting også ;-)

På LO'et med strandløve har jeg igen brugt et af stemplerne fra mit 12x12 clear stamp. Det gav rigtig godt spil i baggrunden.







Scraphygge med Gitte og Jane

I søndags var jeg ude hos Gitte (godtesen) og lege med hende og Jane (Lullemor). Der var et scrapperod uden lige i Gittes køkken, men det var skide hyggeligt. Jeg fik som sædvanlig ikke lavet så meget fordi jeg kastede mig ud i et mega bogstavprojekt. Men resultatet blev også denne gang fantastisk. Siden blev denne gang med billeder fra mine forældres sølvbryllup.







Og overskriften set tæt på ...

Overskriften er lavet med chipboard bogstaver fra Netto, men så har jeg limet matchende mønsterpapir på for at de passer perfekt til LO'et. Mønsterpapiret er så skåret til og filet med fil og til sidst er bogstaverne farvet på kanten med stempelsværte.

40 års fødselsdag

I weekenden var jeg til en 40 års fødselsdag i mødregruppen og hvad bedre end at bruge minialbummet fra kurset i Ejsing til kort til sådan en fødselsdag. Så her er det færdige resultat af mit kort/minialbum.




Og sådan her ser det ud i åben tilstand...


Jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet. På bagsiden af indlægget skrev jeg fødselsdagshilsenen.







Andet LO fra Ejsing

Her er det andet LO jeg lavede i Ejsing. Det var skitseudfordringen og jeg blev hjulpet godt på vej af mønsterpapiret. Det var første gang jeg prøvede mos-gummi bogstaverne, men bestemt ikke sidste. For pokker de er fede.



Her ser man bogstaverne tæt på. Det er kanon. Og nemt at bruge.


Så skal der vises lidt billeder...

Nu må jeg hellere komme igang med at blogge her på min scrapblog. Jeg har lyst til at der skal ske noget.

Her er et LO jeg lavede på convention i Ejsing. Det tog virkelig lang tid at lave bogstaverne, men jeg er blevet rigtig glad for resultatet. Billedet er af min søster og jeg selv som små. Jeg havde ikke fået scannet billedet inden jeg lavede LO'et, så det var om at holde vejret da jeg stemplede ind over billedet. Stemplet er fra mit fantastiske 12x12 clear stamp. Det er godt nok mit favorikstempel lige for tiden.



Er vi ikke søøøøøøde?