torsdag den 30. april 2009

Nye kort til konfirmation og barnedåb

Jeg havde fået en bestilling fra en kollega på et konfirmationskort til en dreng. Så det fik mig lige igang med nogle kort igen - det er ikke det jeg gør mest i for tiden, men det var rigtig fedt. Jeg valgte at lave to kort, så hun havde noget at vælge imellem. Men hun kunne ikke vælge og købte dem begge :-) Det tager jeg som en kompliment ;-)

På det orange af kortene har jeg brugt en for mig ny teknik - nemlig at klippe huller af forskellig størrelse i kanterne af mønsterpapiret, som jeg tror det var Karina, der havde vist på Scrapcat. Den brune ramme på det orange kort er fra min gevinst fra Scrapisfun. Ihhh den er lækker. På det blå konfirmationskort er der et "tag" som også er fra min gevinst. På begge kort har jeg også fået brugt mine embossing folders med prikker og tal. Det synes jeg har givet en god effekt på kortene.





I går lavede jeg så et kort til en barnedåb vi skal til på lørdag. Her har jeg igen lavet huller af forskellig størrelse i hjørnerne. Jeg har fået gang i mit målebåndstape. Og så fandt jeg et gammelt stempelmotiv, som jeg havde farvelagt. Det hvide blondebånd har jeg lige købt i den lokale farvehandel - de har masser af fantastisk bånd. Og så har jeg igen lavet en hjemmelavet blomst - det er jeg altså blevet lidt vild med.