tirsdag den 19. maj 2009

Besøg af Gitte

Da jeg i lørdags havde besøg af Gitte blev det til de her 3 LO's og et enkelt kort. Gitte havde en algoritme, som gik ud på at lave et kort af resterne hver gang hun havde lavet et LO. Men den holdt ikke helt for mig. Jeg lavede godt nok et kort efter første LO, men det var ikke mange rester - jeg fik brugt. Og de to andre LO's blev lavet uden kort.

Her er først kortet. Jeg fik brugt min nye Spellbinders label die. Og lånte lige Gittes sommerfugle die. Nåårrhhh den var sød. Og på blomsten fik jeg brugt mit nye tekst stempel på den store retro flower og som center brugte jeg en af mine ny indkøbte prima blomster.


Det første LO jeg lavede fik jeg lavet ud fra en skitse i Pagemaps. Ideen med at skære et hus i strimler var brugt i bogen. Og det passede perfekt til de to billeder jeg havde af Burj Dubai - verdens højeste bygning. Det er endda kun en lille del af bygningen på billederne.


Dette LO er lavet til udfordringen - Inspiration fra dagligdagen på scrapcat - se her http://forum.thescrapcat.dk/index.php/topic,5708.0.html. Man skulle i første udfordring lade sig inspirere af en lampe. Det gav mig ideen til at lave det her LO med billeder af nogle kæmpe lamper jeg tog billeder af i Dubai. Ideen med bølgepap som baggrund har jeg set for et stykke tid siden. Jeg kan dog ikke huske hvor jeg har set den.



Sidste LO fra i lørdags er det her med Mille, der er med på landslejr i en alder af kun et halvt år. Efter at jeg er blevet færdig med LO'et har jeg faktisk tænkt på at der helt klart mangler noget journalling. De to billeder viser tydeligt de to yderpunkter af den tur. Halvdelen af turen var der totalt dårligt vejr og Mille var tvunget til at sidde i barnevognen og det syntes hun var kedeligt. Den anden halvdel af turen var det fantastisk vejr og Mille kunne sidde i rigtig lang tid på græsset og bare lade sig underholde af at lege med et græsstrå. Det er bare en rigtig god historie, som HELT tydeligt vises i billederne, så den skal jeg have tilføjet på den ene eller den anden måde.





Blog Candy hos Debbie

Wow I came across this Blog Candy at a blog tour. I have to try my luck here and participate. I have never seen so many goodies in one blog candy before.

Check it out: http://passionforcrafts.blogspot.com/