lørdag den 3. marts 2012

Scrap i det jyske

Jeg var til Scrap i det jyske i dag. Som altid mega hyggeligt og med rigtig god stemning. Masser af glade scrappere herlige inspirerende butikker.

Jeg havde en rigtig produktiv dag. Fik lavet 3 LO's. De to til LO skitse konkurrencen. Det første var med et billede af Mille, hvor hun er blevet malet i hovedet i legoland. Elsker den lilla serie af Maya papir og den passer perfekt til billedet.




Det andet layout var lidt af en udfordring. Et billede af Patrick med en pink ternet skjorte. Hvordan får man lavet noget drenget med den pink farve? Men jeg fandt en marineserie igen i Maya papir. Synes selv resultatet blev ok. Jeg fik købt et sæt med stjernedies, som jeg regner med bliver brugt en del den kommende tid til drenge layouts.




Det sidste layout var med lidt molly billeder. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men føler heller ikke det er helt færdigt.




Hjemmefra havde jeg lavet dette kort til kort skitse konkurrencen. Elsker den happy birthday die.




Den sidste uges tid har jeg solgt scrapsager for ca 1900 kr. Så derfor var det med god samvittighed jeg brugte penge i dag. Det blev da også til 2000 kr ialt. Men dynes også jeg har fået super fede ting. Mange som jeg gerne har villet ha, så det er skønt!!!




Var også lige på en lille make and take hos scrapper. Måske ikke lige mine farver, men en sød ide. Forestiller mig at den kunne være vildt sød i mønsterpapir.