lørdag den 17. maj 2008

SQ opgave 8

Her er mit bidrag til SQ opgave 8. Min yndlingsfarve er brun når det gælder scrap. I det hele taget er jeg vild med jordfarver. Jeg kunne godt mærke at det var lidt svært ikke at smide lidt orange eller noget andet farve med og finde mønsterpapir som KUN indeholder brun. Men ellers synes jeg at opgaven var nem nok og jeg er godt tilfreds med resultatet. Jeg elsker det her billede jeg har taget af min datter og min nevø til min fætters konfirmation. Er de ikke bare nuttede. Og så er der anemoner i græsset ved siden af dem.



Kort til svigermor


Her er lige et kort jeg har lavet til min svigermors fødselsdag. Jeg brugte et af motiverne fra stempelswappen. Det her pindsvin er bare fantastisk. Baggrunden er en creme farvet - det fremgår vist ikke tydeligt. Med blå stempelfarve har jeg stemplet med et stempel fra mit nye 12x12 stempel. Det grønne stykke karton er sprayet med glimmermist - det var min første prøve med at bruge det. Test-kartonet blev lige skåret til og brugt her. Og lidt mønsterpapir fra min præmie på convention i Ryslinge. Ja og så lidt dims. Og skumbogstaverne fra CChobby.


fredag den 9. maj 2008

Maze album som konfirmationskort

Da min fætter forleden blev konfirmeret stod jeg som sædvanlig for kortet. Vi skulle gi penge og var en del som gik sammen om det. Jeg tænkte at det skulle være lidt specielt, så der kom ideen med maze-albummet med små lommer med penge. Herunder en masse billeder af albummet i vilkårlig rækkefølge - jeg kan ikke få dem til at stå i den rækkefølge jeg gerne vil.

Her starter vi med sidste side, hvor jeg skriver held og lykke. Temaet var slik. Det var der også på sangskjuleren fra os.




Her en side mid i albummet med et lille konfirmationsdigt. Tror at jeg i sin tid fik det fra SuzzieQ.

Her en af siderne, hvor der er sat penge ind.

En hundredekrone seddel - blev sat ind og virkede næsten som en ekstra side.


Lommen til højre her rummer lidt mønter - vi endte i et skævt beløb, så mønter skulle der også være plads til.


Og her mønterne trukket ud af lommen.




Her er albummets/kortets forside.


Og den første side, hvor vi skriver tillykke.


Og siden med hvem gaven er fra.


Lidt flere penge og en GIGA eyelet, som fungerer som billedramme.


Flere penge og lidt foto.




Det var det. Jeg er rigtig stolt af resultatet selvom pengene jo fluks blev flået ud. Men albummet blev da beundret hele dagen af mange gæster.












Diverse kort

Jeg har i den seneste tid fået lavet et par kort - enten fordi vi selv skulle bruge dem eller på bestilling. Heldigt at man kan blive tvunget lidt igang. :-)

Her er lidt billeder:

Først et kort til min nevø til hans 4 års fødselsdag:


Og her er et til min søsters fødselsdag:


Her et kort på bestilling til en 90 års fødselsdag. Det er et af de fantastiske cirkelkort men lavet af en frokosttallerken. Kortet skulle nemlig være lille.



Til sidst et konfirmationskort. Jeg lavede to næsten ens. Glemte at tage billede af det ene, men her er det andet. Et criss cross kort hvor jeg har sat et print fra en ordbog. Jeg kan ikke huske hvem det var jeg fik det af i sin tid. Men smart det er det.


fredag den 2. maj 2008

Mesterfotografen Mille !

Ihhh altså hvor er jeg stolt af min 4 årige datter. Hun har bare taget det bedste billede af mig i nyere tid. Faktisk tog hun nogle stykker, men jeg har valgt et enkelt ud, som jeg vist skal bruge som displaybillede rundt omkring på nettet.

Hun skal sgu nok blive til noget en dag - hende Mille.