torsdag den 19. marts 2009

Mors pige

Synes lige jeg vil dele det her fantastiske billede af min datter - der er vist ingen tvivl om at hun er MIN datter - se hvor prof hun ser ud med en rulle glue dots.




Flere LO's i samme serie papir

Jeg har lavet nogle layouts, hvor jeg bruger samme serie papir (Crate), som LO'et i foregående indlæg. Alle er med billeder fra vores rejse til Dubai. Alle billederne er i 13x18 cm - fantastisk format til LO's med et enkelt billede. Jeg er dog lidt træt af at jeg ikke tænkte mig om og fik lavet nogle af billederne i S/H, men det må jeg bare huske næste gang. Her på første LO er billedet af Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel. Jeg har fået brugt mit nye borderstansejern. Det elsker jeg allerede. Blomsten er en hjemmelavet blomst som er punchet i karton og mønsterpapir. Dem skal jeg ha lavet nogle flere af :-)

Dette LO er med billede af vores kameltur. Jeg synes det mangler en titel - har DU en ide til det?
Sidste LO er med verdens højeste bygning Burj Dubai. Overskriften lyder "Piercing the SKY" - den er blevet lidt mørk.




lørdag den 14. marts 2009

Scrap med Scrapcat 14. marts

I dag stillede Marianne en udfordring på scrapcat - man skulle lifte dette LO:












Her er mit lift:


mandag den 9. marts 2009

Ejsing 2009

I lørdags var jeg i Ejsing sammen med en hel masse andre scrappere. Det var da bare det hyggeligste. Jeg fik spenderet en mindre formue, men jeg fik da også en masse ting med hjem. Se bare her. Først et billede af de ting som var i Goodie bag'en. Sassy Fras papiret og de 3 filtblomster var en præmie jeg vandt og det samme er blokken med journalling notes.


Og her er så mine indkøb. Jeg blev virkelig glad da jeg fik det hele lagt op til fotografering. Her er det. Der er papirsposer, lidt forskelligt mønsterpapir, nogle bogstaver, nogle knapper, eyelets, bling til center af blomster, Sugar blomster, border punch, swirl punch, scrappers floss, alcoholic inks, distress embossing, blomster - blomster og flere blomster, organza bånd, embossing lim, filt blomster og sidst men ikke mindst en skæremaskine. Uha en masse lækre nye legesager :-) Glæder mig til at skulle lege med det.