tirsdag den 22. oktober 2013

Layouts fra convention

Nu er det vist på tide at få lagt lidt på bloggen. Jeg vil gerne vise de LO's frem, som jeg fik lavet til convention. Først et LO jeg lavede om fredagen da scrap-sprutterne hyggede i et sommerhus i Båring (udtales BOING). Jeg har brugt mit elskede Maja papir og har lavet revede kanter, som har fået lov at stå uden sværte, da det gav god kontrast med de hvide revne kanter på det mørke papir. Me like ! Og jeg er også ret vild med den bordaux kant hele vejen rundt :) Billederne er fra vores bryllupsrejse til Dubai, hvor verdens højeste hus stadig var under konstruktion.


Til LO-konkurrencerne på convention lavede jeg de to efterfølgende LO's. Det første var med temaet vand og det andet var en skitse. Jeg fandt det her fantastiske papir fra Antique, som passe genialt til naturbillederne (vi siger ikke til nogle at det var en juleserie - jeg undlod at bruge den side med snefnug). FEEEED grøn farve. Fik lavet lidt lag og brugt en stencil fra Hero Arts. Og så er jeg lidt vild med den revne i højre side, hvor der lige er smidt noget pynt ind.


Her er så LO'et fra skitseudfordringen. Jeg fandt de smukke billeder af frugtræerne i blomst fra foråret. Jeg synes blomsterbillederne var gode til at skære i 4 stykker frem for billeder af mennesker - det kunne jeg ikke helt få mig til ;)


- Karina

1 kommentar:

Dortesjs sagde ...

super flot lo altså