torsdag den 11. juni 2009

Sommerhusscrap - fortsat - de sidste kort...

De sidste to kort er lavet med Elses embossing folder med tekst på baggrunden. Det er embosset i color core karton, som så er slebet efterfølgende for at få den lyse side ud. Fantastisk.



Sommerhusscrap fortsat - denne gang kort...

Her er nogle af de kort jeg fik lavet. Det første her er lavet ved at bruge nestabilities fra Spellbinders. Jeg lagde dien til fold på mit karton og fik på den måde et kort som kunne foldes og med facon som Spellbinders Label :-) Ikke så stort, men et ganske sødt og enkelt kort.
Og her et af mine nye stempler lavet med hvid embosing. Et nyt behov opstod pludseligt. Det hvide embossing var noget jeg lånte, men jeg har nu selv bestilt det :-)

Her lidt af det prikkede papir, som jeg fik købt flere forskellige slags af. Og sommerfuglen er fra mine store 12x12 stempler. Jeg synes den var lidt voldsom stor, men vist OK på det her kort.


Og her hvid embossing med mit stempel igen.












Sommerhusscrap fortsat...

Her er de sidste to LO's fra sommerhusscrap.

Til dette LO skulle jeg bruge karton til baggrund og kun EN slags mønsterpapir, samtidig havde jeg en skitse, som meget lagde op til lag på lag af mønsterpapir, så det var en udfordring. Men jeg havde heldigvis købt et nyt stempel og fik lavet mit eget mønsterpapir. Nå ja heldigt nok skulle jeg også bruge 4 forskellige stempler - det blev baggrundsstemplet med blomsterne, grunge i kanten, mit nye "bjørneklo" stempel på journallingpapiret og grunge retro flower på retro blomsten.



Her havde jeg igen en skitse, skulle scrappe min last og ordet TÆNK skulle indgå.















Sommerhusscrap

I sidste weekend var 6 Oddere på sommerhustur i mine forældres sommerhus i Blokhus. Vi havde en rigtig god tur. Vi besøgte Kreative fornemmelser i Nibe på vej til Blokhus og vi besøgte Fru Hansens kælder mens vi var deroppe. Vi scrappede løs efter vores egne fremstillede scrap-cat-spillekort. Hele sonmmerhuset var på den anden ende og haveborde blev slæbt til for at skaffe mere bordplads. :-)

Nå men lad mig vise Weekendens produktion - for mig blev det til 7 LO's og 6 kort.

Her skulle jeg bruge en skitse, bruge filt og overskriften skulle være noget med tosset.


Her skulle jeg bruge en skitse, bruge chipboard pynt og stemple min baggrund.

Her skulle jeg bruge en skitse, file kanten af mine billeder og ???
Her skulle jeg også følge en skitse og kan faktisk ikke huske resten.



Her skulle jeg lifte den person som sad 2 pladser til venstre (Else), bruge 4 slags bånd og bruge tags som matter.