torsdag den 9. oktober 2008

Cyber crop - Udfordring 1

På det lille Odder cybercrop jeg lavede i går var første udfordring et scraplift - se beskrivelsen herunder. Det var den jeg nåede at lave og som kan ses i mit blog-indlæg fra i går. Jeg lavede en anden slags blomsterranker med blomster af perler. Billedet af dem kan ses i indlægget fra i går. Blomsterne er lavet ved at sætte glue-dots der hvor blomsterne ønskes og så sætte en lille perle i midten med 6 små perler udenom - og vupti har man en blomst. Hvide snirklede streger mellem blomsterne og vuti - en blomsterranke.

Udfordring 1 – scraplift
Jane viste det her LO på scrapcat i forbindelse med mysteriet om hvordan blomsterrankerne var lavet – der var mange bud på det, men de fleste gik vist på at det var printet og udskåret. Lidt af et arbejde. Første udfordring er at scraplifte det her LO. I bestemmer helt selv hvor meget I lifter, MEN der er en enkelt teknik som skal liftes:

Genbrug teknikken med de flere farver sværte på kanterne. Altså som her, hvor der først er sværtet med blå og derefter sort.


3 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ÅHHHHH.... denne var virklig skøn.

Unknown sagde ...

Sikke et super skønt LO om - De flossede kanter giver et særligt pift til siden,fordi det ikke forventes på en byllupssside.
det er en super flot kombination af blomster du har fået kreeeret :o)

Karina sagde ...

Hmmm hov. LO'et i dette indlæg er det LO, som vi skulle scraplifte og altså ikke noget jeg kan tage æren for. Mit LO ligger i indlægget under dette.