mandag den 17. november 2008

Scrap-a-ganza

I weekenden var vi en flok Oddere (og nogle andre danskere) der tog turen til Holland for at komme på Scrap-a-ganza. Vi fandt aldrig rigtig ud af hvor mange deltagere der var i alt, for vi var sjældent samlet på een gang, da der hele tiden var folk på kurser, men det var nu også lige meget. Det vigtigste var jo at vi var i godt selskab og havde adgang til nogle fantastiske kurser ... og det havde vi.

Her først lige et billede af Odderflokken med vores finde Odder-T-shirts.



Da vi ankom til hotellet i Haarlem fik vi udleveret denne fine taske med lidt lækkert indhold. Det var vores goodiebag - jubiiii.




Indholdet af vores goodiebag var det her - lutter gode sager :-)




Lørdag aften var der et lotteri, hvor jeg var så heldig at vinde en enkelt præmie. Jeg vandt en lille lækker taske med indhold. Indholdet var nogle MEGA chipboard bogstaver nogle tag-lignende haloween-ting, nogle bogstaver, brads og nogle stickers. Og vi deltog i nogle lege lørdag aften, hvilket gav en lille præmie også i form af en flaske glimmermist og en rulle bånd.

Og her er så mine indkøb - masser af lækkert legetøj: 2 D-ring albums, masser af papir, stencils til glimmermist, en flaske glimmermist, 4 dabbere, en distress ink, en skralde"spand" fra making memories, prima blomster, blade, et punch, et træstempel, clear stamps, chipboard, akryl-sider, alcoholic inks, en zutter corner rounder, og så en pizza-bakke fylt med papir, fiber, diverse tags og embellishments. Det var vist det.

2 kommentarer:

Heidi sagde ...

Ihhh så flotte t-shirts
Og tillykke med præmien og dine fine indkøb, det ser bare for lækkert ud :)

Thanni sagde ...

Tillykke med både præmie og alle de skønne legesager...*SUK*..man er jo slet ikke det mindste misundelig ;D