tirsdag den 18. november 2008

Politi og toldere

På vej hjem fra Holland sørgede det tyske politi og toldere for at vi lige fik et par pauser. Og som de ærke-scrappere vi er skulle vi da ha billeder af det. Vi var godt nok lige ved at glemme det med politiet, men vi nåede det. Billedet er godt nok mørkt, men jeg må lige se om Picassa kan gøre et eller andet ved det, så man kan se det ordentligt.

Men man kan vist godt fornemme at det er en politibil - ikke?


Politiet skulle bare se kørekort og registreringsattest - da jeg ville ringe hjem til manden for at høre hvor registreringsattesten lå opgav politimanden og sagde bare OK. Så kunne vi køre videre.

Med tolderne var vi lidt bedre forberedte. Kameraet lå lige ved siden af, så vi kunne få et lidt bedre billede. Vi var dog ikke frække nok til at spørge om vi måtte få et billede af dem hihi. Men vi snakkede om at blev vi stoppet en 3. gang ville vi gøre det. Men det gjorde vi så ikke. Øv det var jo lige ved at man håbede. hihihi. Tolderne skulle i øvrigt høre hvor vi havde været henne og hvad vi havde lavet. HA se lige sådan en tolder i hovedet da jeg sagde "We have been to a scrapbooking convention" - "A WHAT". Han lignede virkelig et spørgsmålstegn. Hahaha. Vi forklarede at det var en hobby-ting. Tolderne skulle se pas, men så bare de tre. Jeg var blank omkring hvor mit lå henne og Janes lå i en taske godt nede i bunken, så igen hørte vi en uniformeret mand sige "It's okay".

Så var det frem med kameraet inden vi kørte videre.



Ingen kommentarer: