onsdag den 19. november 2008

Blogcandy hos Mette

Mette har en blogcandy kørende, som jeg da som mor til en pige er nødt til at deltage i, da præmien er lyserød, lyserød, lyserød. :-)

http://mettesscrapbooking.blogspot.com/2008/11/pink-blogcandy.html

tirsdag den 18. november 2008

Politi og toldere

På vej hjem fra Holland sørgede det tyske politi og toldere for at vi lige fik et par pauser. Og som de ærke-scrappere vi er skulle vi da ha billeder af det. Vi var godt nok lige ved at glemme det med politiet, men vi nåede det. Billedet er godt nok mørkt, men jeg må lige se om Picassa kan gøre et eller andet ved det, så man kan se det ordentligt.

Men man kan vist godt fornemme at det er en politibil - ikke?


Politiet skulle bare se kørekort og registreringsattest - da jeg ville ringe hjem til manden for at høre hvor registreringsattesten lå opgav politimanden og sagde bare OK. Så kunne vi køre videre.

Med tolderne var vi lidt bedre forberedte. Kameraet lå lige ved siden af, så vi kunne få et lidt bedre billede. Vi var dog ikke frække nok til at spørge om vi måtte få et billede af dem hihi. Men vi snakkede om at blev vi stoppet en 3. gang ville vi gøre det. Men det gjorde vi så ikke. Øv det var jo lige ved at man håbede. hihihi. Tolderne skulle i øvrigt høre hvor vi havde været henne og hvad vi havde lavet. HA se lige sådan en tolder i hovedet da jeg sagde "We have been to a scrapbooking convention" - "A WHAT". Han lignede virkelig et spørgsmålstegn. Hahaha. Vi forklarede at det var en hobby-ting. Tolderne skulle se pas, men så bare de tre. Jeg var blank omkring hvor mit lå henne og Janes lå i en taske godt nede i bunken, så igen hørte vi en uniformeret mand sige "It's okay".

Så var det frem med kameraet inden vi kørte videre.



mandag den 17. november 2008

Halvfærdige projekter fra kurserne

Nå men jeg gætter på at alle venter på at se hvad vi har lavet dernede, så her er lige nogle billeder til at gi en ide om det. Jeg tror det kræver mere end et enkelt billede og så også en længere forklaring for at gi det fulde billede, men så kan det her være lidt sneakpeak til hvad det var vi lavede. Så kan I få lidt flere billeder at se når jeg har gjort lidt mere ved at få dem afsluttet.

Her er først et par minialbums, som blev lavet på kurserne Oh Tannenbaum og Very merry christmas. Begge albums er akryl albums - Oh Tannenbaum har desuden nogle sider chipboard. Oh Tannenbaum indeholder desuden 2 pop-op-træer. Det var den store nye detalje i det album. Very merry christmas bestod af akryl-sider af forskellig facon. Der er masser af forskellige små detaljer.


Her er resultatet - det foreløbige i hvert tilfælde - af kurset "Jokers wild". Igen var det også noget pop up. Der skal bygges noget mere op med kortene og så skal der sættes billeder på.
Her er et par kort fra kurset card crazy. Et spining kort - hvor blomsten kan rulle ned i den anden ende af rillen - det var helt sikkert et nyt princip jeg ikke havde prøvet før. Kortet med hjertet med vinger er et pop up kort. Hvor er det enkelt at lave sådan nogle pop up kort. Det skal jeg gøre noget mere i. En anden slags pop up er kortet med juletræet, som popper ud af kortet.


Her er det foreløbige resultat af kurset Ranger for dummies, som gik ud på at prøve nogle forskellige teknikker med Ranger produkter. Her prøvee vi bla. Alcoholic inks og lidt farvelægning med distress ink. Vi prøvede også at lave noget hot embossing, som vi så farvede med 2 forskellige grønne farver dabbers. Herefter skulle det tørres ekstra af embossingen. Og så blev der afsluttet med lidt stickles (glimmerlim). Nå men også mere om det projekt når det bliver gjort færdigt.





Scrap-a-ganza

I weekenden var vi en flok Oddere (og nogle andre danskere) der tog turen til Holland for at komme på Scrap-a-ganza. Vi fandt aldrig rigtig ud af hvor mange deltagere der var i alt, for vi var sjældent samlet på een gang, da der hele tiden var folk på kurser, men det var nu også lige meget. Det vigtigste var jo at vi var i godt selskab og havde adgang til nogle fantastiske kurser ... og det havde vi.

Her først lige et billede af Odderflokken med vores finde Odder-T-shirts.



Da vi ankom til hotellet i Haarlem fik vi udleveret denne fine taske med lidt lækkert indhold. Det var vores goodiebag - jubiiii.




Indholdet af vores goodiebag var det her - lutter gode sager :-)




Lørdag aften var der et lotteri, hvor jeg var så heldig at vinde en enkelt præmie. Jeg vandt en lille lækker taske med indhold. Indholdet var nogle MEGA chipboard bogstaver nogle tag-lignende haloween-ting, nogle bogstaver, brads og nogle stickers. Og vi deltog i nogle lege lørdag aften, hvilket gav en lille præmie også i form af en flaske glimmermist og en rulle bånd.

Og her er så mine indkøb - masser af lækkert legetøj: 2 D-ring albums, masser af papir, stencils til glimmermist, en flaske glimmermist, 4 dabbere, en distress ink, en skralde"spand" fra making memories, prima blomster, blade, et punch, et træstempel, clear stamps, chipboard, akryl-sider, alcoholic inks, en zutter corner rounder, og så en pizza-bakke fylt med papir, fiber, diverse tags og embellishments. Det var vist det.

lørdag den 8. november 2008

Scrap en skitse fra Mia

Mia lagde i dag en skitse på scrapcat og den var bare så dejlig enkel og spændende at jeg MÅTTE kaste mig over den. Jeg trængte i DEN grad til at scrappe igen. Synes det er 100 år siden og nu havde jeg lige lidt tid her til aften g følte jeg fortjente det efter at have været PÅ hele dagen med ungerne.



Så her er mit bud i en mobiltelefonudgave - mit kamera er løbet tør for strøm. Jeg skal nok få taget et bedre billede og få det lagt i galleriet på scrapcat. Det er vist også på tide at jeg får mig taget sammen til at debuttere i galleriet.

Måske ikke overraskende er der brugt bryllupsbilleder - denne gang af bordpynten. Hmm de tre lyse pletter i toppen af billederne er dumme refleksioner ikke noget som er på billederne.