lørdag den 10. januar 2009

Udfordringsaften på Scrapcat

I torsdags var der udfordringsaften på Scrapcat - man skulle lave omslag til post-its. Det var en rigtig hyggelig lille opgave. Jeg fik lavet 2 bidrag til konkurrencen om torsdagen og lavede så lige et ekstra fredag inden deadline.

Her kan I se billeder af mine bidrag og ved I hvad - her til aften sluttede afstemningen og mit bidrag 3 - det nederste herunder VANDT ! Jeg er bare så stolt. Jeg har haft en lang pause i scrapperiet, men her på det sidste er jeg for alvor kommet igang igen. Og så er det da bare vildt dejligt at vinde små udfordringer, så man kan se at andre også kan lide det man laver.












søndag den 4. januar 2009

Mere om cybercrop

Opgave 3 på weekendens cyber crop var "Med pynt på" og gik ud på at scrappe noget pynt til sig selv. Jeg fik lavet denne her halskæde, som er lavet af forskellige størrelser retro flower. Jeg er sev godt tilfreds med resultatet .... og det var der også andre, der var !!! Vinderen af opgave 3 skulle nemlig findes ved afstemning. Og JEG VANDT!!!! Tror det er første gang jeg har vundet en scrapkonkurrence ved afstemning, så det er jeg da meget stolt af. Nu glæder jeg mig bare til at se min præmie.


Cyber crop hos Scrapsisters

Her lørdag og søndag har jeg deltaget i cyber crop på scrapsisters. Her er billeder og en kort beskrivelse af de LO's jeg fik lavet. Det var en rigtig produktiv weekend for mig. Jeg fik afleveret til alle opgaver... opgave 3 kommer i næste indlæg ;-)

Opgave 1: Tak - Scrap en takke-tale. Den opgave opgav jeg først - havde bare SLET ingen ideer og ingen billeder som lige kunne passe. Men så fandt jeg alligevel det her billede fra selve vores vielse og tænkte at jeg kunne skrive en tak til vores præst - også selvom jeg nok ikke vil aflevere den til hende. Jeg har dog takket hende for talen. Hun holdt nemlig en fantastisk tale til vielsen.


Opgave 2: I festligt lag - der skulle scrappes et eller flere festlige billeder. Eneste krav - der skulle være god stemning. Det er der i hvert tilfælde her hvor vi viser hhv. strømpebånd og boxershorts.



Opgave 4: På dansegulvet med løft - dette var en opgave om at lifte et LO. Det gav det her LO med billeder fra vores limo-tur.


Ekstraopgave: I anledning af udnævelsen af årets scrapper SuzzieQ skulle et af hendes LO's liftes - det gav dette resultat. Jeg synes billedet er helt fantastisk og papiret passer godt dertil.


Opgave 5: Dagen derpå - der skulle liftes en detalje fra et LO fra dette cybercrop. Jeg valgte at lifte Janes LO: http://www.scrapsisters.dk/galleri1/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1 eller rettere jeg valgte at lifte ideen med det maskuline og specielt lædersnøren med metal dåse dimserne. Det gav dette LO med billeder fra slyngelstuen til vores bryllup. Der hvor man hentede fadøl og spillede pool :-) Synes det rå passer meget godt til billederne og stemningen i billederne.







fredag den 2. januar 2009

Udfordring fra godtesen

Godtesen har lavet en udfordring til en mindre flok ;-) Her er mit bud på udfordringen, som var en lift-udfordring.


Dette LO skulle liftes:




Og derudover skulle det handle om vores hobby - scrapbooking. De 7 journalling strips skulle være vores 7 favoritter til scrap. Så her er mit bud på udfordringen...


Jeg har vendt "skitsen" på siden, da mit billede var landscape.



Underoverskriften siger : "7 favoritter til scrap". Jeg er ikke helt tilfreds med den måde den underoverskrift er lavet.

Favoritterne er: "Silhouette, blomster, blonder, dobbeltklæbende tape, glimmer mist, crystal swirls, corner rounder"

På billetten nederst står der: "Men bedst af alt er de skønne venskaber, som følger med når en hobby bliver en livsstil."